Anime recenzie

Accel World recenzia + online

9. února 2014 v 13:36 | Reita-chan
Ahojťe máme tu recenziu na anime Accel World. Toto anime ma ohromolo ! aj napriek tomu že hlavní hrdin anebol žiaden fešák :D , grafika, príbeh proste všetko bolo pre mňa super :3 odporúčam.


A zárveňsa chcem ospravedlniť za moju neprítomnosť T_T nemala som čas kôli škole neskôr som strašne ochorela a behala po lekároch T_T potom som musela dť dokopi môj druhí blog ktorí b ol na tom ešte katastorfálnejšie než tento XD. A no všera som tu mala byť dokonca už aj v piatok no prišl amoja malá 2ročná neter a kontrolu nad PC prebrala ona XD. Dnes je to rýchlovka obehnem vás až keď sa vrátim z karevalu, nebojde ja sa nejdem učastniť to moj amalá sestra ide a ja som ako doprovod. Tak papa :3 a goomene za chibi nemám čas ich opraviť T_T .






Názov: Accel World
Anglický název:Accel World
Žáner: Akční, Nižšia stredná škola,Sci-fi, Shounen, Školní život, Virtuální realita
Rok vydánia: 2012
Počet epizod: 24
Varovanie: 12 +
Online watch: Shirai.cz
Moje hodnotenie: / 5

Kuroshitsuji recenzia + online

6. ledna 2014 v 17:58 | Reita-chan /RAITO/


Názov: Kuroshitsuji
Žáner: Fantasy / Historické / Komédia / Superpower / Shounen
Počet epizód: 24
Rok vydania: 2008 - 2009
Varovanie: 15 +
Online watch: Shirai.cz
Moje hodnotenie: /5


Black rock shooter recenzia + online

15. prosince 2013 v 15:48 | Reita-chan /RAITO/


Názov: Black rock shooter
Počet dielov: 8/8
Rok vydania:2012
Žánr:akcia, drama
Varovanie: 12+
Online watch: Shirai.cz * je potrebná registrácia ktorá je bezpečná a bezplatná*
Moje hodnotenie: /5


Kurenai recenzia + online

2. prosince 2013 v 18:49 | Reita-chan /RAITO/



Názov : Kurenai
Rok vydánia: 2008
Počet dielov : 12x25
Žáner: Komedia,Akčné, Drama
Watch: Shirai.cz * je nutná registráci aktorá je bezpečná a bezplatná*
Varovanie: --
Moje hodnotenie : / 5

Full Metal Alchemist recenzia + online

5. listopadu 2013 v 10:55 | Reita-chan /RAITO/

Názov: Full Metal Alchemist
Žáner: fantasy / akcia / drama / šónen
Počet epizód: 51 ( druhá séria: 64)
Varovanie: 15+
Online watch: Shirai.cz - je nutné prihlásnenie ktoré je bezpečné a bezplatne
Moje hodnotenie: /5

Death Note recenzia + online

20. října 2013 v 17:57 | Reita-chan /RAITO/

Názov: Death note
Autor: Cugumi Óba
Žáner: Detektívka / Záhady / Dráma / Horor / Šónen
Varovanie: 15 +
Počet epizód: 37 x 23
Rok vydania: December 2003 - Máj 2006
Online watch: shirai.cz * je potrebná registrícia ktorá je bezplatná a bezpečná *
Moje hodnotenie: /5



Čo sa stane ak boh smrti *shinigami* zhodí svoj zápisník do ľudského sveta ? pravde podobne ho niekto nájde. Light Yagami je študent . Krásni, múdri a však unudení dokonalosťou . Po tom čo nájde zápisník smrti a zoznámi sa s Shinigamim ktorému ten zápisník patrí sa stane takým takzvaným bohom menom Kira, pomocou zápisníku smrti ktorí dokáže zabíjať pomocou toho aby sa doň napišalo meno dotyčného a on okamžite zomrel na zástavu srdca. Vtedy rozhodol sa mať svet bez zločinu a k tomu mu dopomáha aj jeho otec ktorí je policajtom a. Všetko by bolo dokonalé keby sa mu do cesty nepriplietol agent L ktorí akoby všetko chápal a stotožňoval sa sním. Light je prefíkaní a pripája sa k agentovi L aby dolapili Kiru aj keď Kirou je on sám ....


Môj názor: Toto anime si získalo srdcia mnohých OTAKU a ja nie som výnimkou. Anime som po smrti L prestala pozerať a pozrela som si iba posledné časti ako Kira umiera no ľutujem to pretože som sa rozplakala T_T no každopádne odporúčam vám pozrieť si toto anime a aj filmy ktoré boli z filmované pre veľkú obľúbenosť anime.

D.Gray-Man recenzia + online

26. září 2013 v 12:59 | Reita-chan /RAITO/

Názov: D. Gray- Man
Žáner: Animovaný / Akční / Drama / Fantasy / Horor
Rok vydania: 2006, 103x23 min
Počet epizód: 79(počet epizod na strínke shirai.cz)
Varovanie: 15+
Online watch: Shirai.cz
Moje hodnotenie: /5


Akuma, démon zrodený z mŕtvych duší privolaný svojimi milovanými do sveta živých, sú zbraňami Kniežaťa Milénia, ktorí s nimi plánuje vyhubiť ľudstvo. Allen Walker bol už od detstva prekliaty okom ktoré vidí duše Akumov. Je tiež jedným z mála ľudí posadnutých "Nevinnosťou ", látkou, ktorá ničí Akumov a z ktorej pomocou bojuje proti Kniežaťu. Vďaka anti-démonickej zbrani namiesto ľavej ruky sa pridá k Exorcistom do Temnému Rádu a spolu zo svojimi priateľmi sa snaží prekaziť plán Kniežaťa, zničiť rasu ľudí.

Môj názor: Toto anime som si hneď obľúbila už len kvôli Kandovi , Allenovi , Lavimu a už asi nikomu XD. Všetko v tomto anime bolo tak ako som očakávala a tak sa stalo jedním z mojich naj anime odporúčam vám to pozrieť.


Chrno Crusade recenzia + online

20. září 2013 v 10:00 | Reita-chan /RAITO/

Název: Chrno Crusade
Počet dílů: 24 *dlžka 23min*
Rok vydání: 1998 - 2004
Žánry: Akční, Romantický, Fantasy, Drama
Online watch: shiray.cz * je nutná registrácia ktorá je bezpečná a bezplatná*
Moje hodnotenie: /5


Magdalenin je rád mníšok ktoré už stáročia a bojujú proti démonom ktorí si len tak kráčajú po ľudskom svete a páchajú zlo . Rosette Christopher je členkou tohto rádu a jej výnimočnousťou je to že po boku má diabla, démona, netvora proste všetko čo vás napadne. Rosette pred rokmi uzavrela zmluvu s týmto dialbol menom Chrono aby ochránila svojho brata Joshuu ktorého uniesol diabol Aion. Ten istí diabol Chrona pripravil o jeho rohy a tím pádom aj o silu. V tomto smere s jeho silou súvisí zmluva ktorú uzavrel s Rosette. Keď sa Chrono chce premeniť do svojej skutočnej podoby a nabrať svoju silu musí si na oplátku vziať od Rosette časť jej života. Teda Chrono to veľmi využívať nechce pretože ak by došli k hranici zabil by Rosettu a to on nechce. Celé anime je o zabíjaní démonov a hľadaní diabla Aiona ktorí uniesol Joshuu.

Môj Názor: V tomto anime sa nachádza veľa náboženských prvkov no odradiť ma to nenechalo a anime som si pozrela. Je veľmi pútavé aspoň pre mňa. Nachádzajú sa tam aj časti kde sa zasmejete ale zároveň aj rozplačete hlavne koniec takže pripravte si kapesníky

Michiko to Hatchin

13. září 2013 v 11:09 | Reita-chan /RAITO/

Názov: Michiko to Hatchin
Záner: Akční / Drama / Road movie
Počet epizód : 21
Rok vydania: 2008,
Varovanie: 15+
Online watch: watchanimeon
Moje hodnotenie: / 5



Hana je deväť ročné dievča ktorú neustále tyranizuje jej adoptívna rodina. Michiko je krásna, atraktívna a zároveň aj najväčší zločinec ktorého ste kedy videli. Utiekla z vezenia Diamandra len aby našla svoju dcéru *Hanu* a odniesla si ju preč zo sebou. Toto duo sa vydáva na cestu po Brazílii aby našli otca Hani * neskôr sa bude volať Hatchin* . Zároveň ich prenasleduje polícia a policajtka Atsuko ktorá stoj čo stoj chce Michiko dostať. Pozrite sa na ich smiešne ale niekedy aj smutné dobrodružstva.

Môj názor: toto anime som si pozrela iba náhodou na jednom TV kanáli a zo začiatku som si ani tak neuvedomovala že je to celkom zaujímavé . Mala som to šťastie že som videla presne prvú časť XD ako by to osud chcel. Zaujal ma dej aj všetko čo tam Hatchin a Michiko stvárali. Ak sa nudíte toto anime vám príde v hod . Neverím že si niekto toto anime pozrie ale ak by áno tak budem veľmi zvedavá kto .

Hellsing recenzia + online

8. září 2013 v 16:03 | Reita-chan /RAITO/


Názov : Hellsing
Autor: Kóta Hirano
Počet Epizód: 13
Žáner: horor, dráma, akční

Varovanie: 15+
Online watch: hikage.webnode.cz/
Moje hodnotenie:/5


Náš svet už nie je ako predtým všade sa potulujú upíry a ghulovia ktorí zabíjajú a pomáhajú teroristom. Organizácia Hellsing je vybavená na boj proti týmto netvorom a v jej čele stojí lady Integrou . Najschopnejším agentom v tejto organizácií je upír * áno uprí* Arucard a jeho žiačka Viktoríe. Viktoria bola policajtka ktorú napadli upríri a Arucard nemal inú šancu než ju premeniť v upíra a tak sa stane jeho žiačkou. Celí príbeh je veľmi pútaví plní krvi a uprirov, nachádzajú sa tam aj pasáže kde sa furt kecá ale to prekusnem XD .

Môj názor: Toto anime je veľmi dobre spracované ale oproti mange fakt zaostáva. Podľa môjho názoru toto anime zaujme iba veľmi upíroch fanatikov, mňa osobne veľmi nie aj keď to neje to najhoršie anime ktoré som videla .

Lovely complex / Bezvadná dvojka recenzia + online

28. července 2013 v 16:09 | Reita-chan /RAITO/


Názov: Lovely complex / Bezvadná dvojka
Epizódy : 24
Žáner: Comedy, Romance, Shoujo
Trvanie jednej epizódy: 24 min.
Upozornenie: 13+
Online watch: http://www.animetix-new.estranky.sk/ * je to zadarma a bezpečné *
Moje hodnotenie: /5

07 Ghost recenzia + online CZ

8. července 2013 v 19:20 | Reita-chan /RAITO/

Názov: 07-Ghost, Seven Ghost
Autor: Yuki Amemiya, Yukino Ichihara
Rok vydánia : anime - 2009
Žáner: bishonen, fantasy
Počet epizód : 25
Online watch: http://shirai.cz/anime/07-ghost/ * je nutná registrácia ktorá je bezplatná a bezpečná*
Moje hodnotenie: / 5
 
 

Reklama