Kuroshitsuji recenzia + online

6. ledna 2014 v 17:58 | Reita-chan /RAITO/ |  Anime recenzie


Názov: Kuroshitsuji
Žáner: Fantasy / Historické / Komédia / Superpower / Shounen
Počet epizód: 24
Rok vydania: 2008 - 2009
Varovanie: 15 +
Online watch: Shirai.cz
Moje hodnotenie: /5




Barón menom Ciel Phantomhive je hlavnou postavou tohto anime ktoré vás uchváti. V deň narodenia bolo sídlo jeho rodini podpálené a ako jediní prežil on bol nasledovne unesení a zahanbení. Zúfalo sa snažil zistiť kto zavraždil jeho rodičov až sa dostal ku kroku uzavrieť zmluvu s démonom Sebastian Michaelis ktorí bude po jeho boku až do dňa kým sa Ciel nepomsti no do tej doby bude jeho komorníkom a vyčká si na svoju odmenu.


Môj názor: Super anime moc pekne spracované ako na grafike a aj na deji anime, určite sa pri tom nebudete nudiť , nič viac vám neviem povedať proste si to pozrite :D



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Aki-chan Aki-chan | Web | 7. ledna 2014 v 13:03 | Reagovat

ako vidím tak je tu dalšie skvelé anime.

2 Aya Evans Aya Evans | Web | 7. ledna 2014 v 14:30 | Reagovat

Moje 4. recenze za poslední týden na tohle anime.XDDDD To bylo teda hodně stručné! :D Mám ráda tohle anime, strašně se mi líbí animace i hudba a zpracování postav je super. HLavně mám ráda to období ve Viktoriánské Anglii.

3 Rik-chan Rik-chan | E-mail | Web | 7. ledna 2014 v 14:33 | Reagovat

*q* miluju toto anime :D uplně boží

4 Sandra Sandra | Web | 7. ledna 2014 v 18:10 | Reagovat

Viděla jsem jen pár prvních epizod, měla bych to dokouknout XD

5 Penny Yuzuki Mizu Daiyamondo Penny Yuzuki Mizu Daiyamondo | Web | 7. ledna 2014 v 18:12 | Reagovat

Nej anime :3 Strasne se mi libil kazdy dil a kazdou sekundu jsem hltala vsechno mozne z tohohle anime (grafiku, dej, atd.) Ale docela me mrzel konec jak prvni tak i druhe serie :/ Je to fakt skoda, protoze tohle anime si zaslouzilo dobry konec T_T A ta recenze je dobra =DD
__________________________________
Hai hai Twilight je dobry film, sice jsem to nevidela cele, ale pripada mi to takove "prakticke" a originalni xD

6 Saya-chan Saya-chan | Web | 10. ledna 2014 v 17:28 | Reagovat

Abych pravdu řekla, nesmírně jsem se nudila u Kuroshitsuji ... Nenadchlo mě moc dějem, ale jsem spíš na kresbu, ta byla nádherná :3. Mám spíš raději doramy než anime ale tak možná to zhlídnu jindy a osloví mě to :).

7 calime calime | Web | 11. ledna 2014 v 18:37 | Reagovat

Omg, Kuroshitsuji je jedno z nej! Prostě dokonalé <3

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama