Highschool DxD recenzia + online

16. listopadu 2013 v 14:56 | Reita-chan /RAITO/ |  Hentai recenzie


Názov ENG : High School DxD New
Názov : ハイスクールDxD NEW
Rok vydánia: 2013
Počet dielov : 12

Žáner: Akční, Démoni, Ecchi, Erotické, Fantasy, Houp houp, Komedie,
Watch: Shirai.cz * je nutná registráci aktorá je bezpečná a bezplatná*
Varovanie: 18+

Moje hodnotenie : / 5



Hyodoua Iseei je na škole obklopení naozaj krásnimy dievčatami, škoda že oni o Iseeia ani nezakopnú a tak jeho sen urobiť si z celej školy veľký hárem je fuč. Z nie akého dôvodu sa do Iseeia zamiluje zvláštne dievča a Iseei ani neváha a začne s ňou chodiť. Na prvom rande ho však zabije v tú chvíľu s Iseei spomenie krásnu Rias ktorá mu záhadne príde na pomoc a oživí ho a vráti ho na svet ako démona. Iseei tak začína pracovať a byť sluhom Rias Gremori ktorá je démonka na vysokej úrovni.

Môj názor:
Toto anime je veľmi vtipne plné zábavy a akčných scén ktoré vás donútia pozrieť si toto anime celé :D. Hlavne Iseei-kunové vtipné erotické myšlienky XD vždy ho nápadnú vo chvíli keď uvidí krásnu Rias sempai . Tak tiež musím podotknúť že anime sa dosť podobá na Dakara Boku wa H ga Dekinai , nie úplné ale je celkom podobné.
Poprosím vás o hlasovanie v ankete je to dôležité. Chcela by som vedieť čím by sa môj blog mal zoberať viac. Či Yaoi, Yuri, Hentai alebo niečo iné.
Vopred ďakujem .
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Témy na diskusie

Yaoi
Yuri
Hentai

Komentáře

1 beepinka beepinka | Web | 16. listopadu 2013 v 16:14 | Reagovat

Ttj..o tomhle anime jsem ještě neslyšela,ale třeba mu dám někdy šanci =) pěkná recenze =) celkově to tu máš fakt hezké ^^ a v anketě jsem hlásla =3 yaoi lover *-*

2 calime calime | Web | 16. listopadu 2013 v 16:50 | Reagovat

Už jsem hlasovala :)
No o tomhle anime jsem už několikrát přemýšlela, ale pořád jsem se k tomu nedokopala a nejspíš ani nedokopu :D

3 Aya Evans Aya Evans | Web | 16. listopadu 2013 v 19:08 | Reagovat

Urobit si z celé školy harém. XDDDD Lol. Viděla jsem první díla nechápu, jak jsi tomu mohla dát skóre 5/5.... O.o To byla neskutečná kravina. :D Takový hard ecchi mi nevadilo, ale přišlo mi to fakt strašný. :D No, rozhodla jsem se to někdy dokoukat, ale v blízké době určitě ne.

4 Kira*Yume Kira*Yume | E-mail | Web | 22. listopadu 2013 v 6:37 | Reagovat

Už jsem o tom taky slyšela, ale nikdy jsem to neviděla. Začíná mě to zajímat když vidím, že je tam něco s démonama. :D

5 Hotaru-chan Hotaru-chan | 19. února 2014 v 20:15 | Reagovat

mám ho rozkoukané,a není to hentai :D ... Je to jen ecchi :D ..

6 Reita-chan Reita-chan | Web | 21. února 2014 v 11:15 | Reagovat

[5]: Nikde som nepísala že to anime je HENATI :3 to sa týkalo ankety pod článok o čom bude diskusia chápeš nemalo to nič spoločné s anime

7 Aenai Aenai | 6. května 2014 v 17:22 | Reagovat

Ze začátku mi to přišlo nic moc ale pak uplně super, erotika komedie a dokonce to má i děj. Líbí se mi první i druhá serie

8 Kulfets Kulfets | E-mail | Web | 1. srpna 2018 v 11:38 | Reagovat

Seal armpit brings discomfort, hurts when clicking. to Postpone trip doctors is not appropriate. Seal under the muscle cavity may become dangerous illness. But often it is consequences regular use antiperspirants, non-compliance conditions personal hygiene, excessive sweating. Redness causes a close clothing, infected razor, the virus.
<a href=http://armpit.info/i-have-a-lump-under-my-armpit-which-doctor-should-i-visit>why do i have a lump under my armpit</a>  
Discomfort under the arm, redness, lump becoming warm? This is the boil that will cut, then take medications. first stage treat ointments, antibacterial medicines. When the ailment switched to second stage, need surgical procedure.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama